Å Håndtere Smykker Er Enkelt Med Disse Tipsene

Å få de mest relevante smykketipsene kan være forvirrende, for ikke å nevne tidkrevende. Det er så mye informasjon tilgjengelig, du vet kanskje ikke hva du skal huske på og hva du skal se bort fra. Heldigvis trenger du ikke lete lenger enn denne artikkelen, da de beste tipsene er samlet nedenfor.

Hvis du ser en ring som hevder å være diamant og har en sølvfarget innstilling, vær veldig forsiktig. Diamanter er bare profesjonelt satt i hvitt gull, gult gull eller platina. Svært sjelden og stort sett aldri vil du se en diamantring satt i sterlingsølv. Det er noen få sjeldne tilfeller med noen få diamantflis av lav grad satt i sølv, men vanligvis vil dette ikke skje. Hvis du ser en smykkebutikk med denne praksisen, selger de vanligvis zirkonia og hevder dem som diamanter.

Forsikre deg om at du ikke bruker fine smykker hele tiden. Fjern smykkene dine når du utfører rengjøringsoppgaver eller vasker hendene med såpevann. Svømming i et basseng er en annen god grunn for deg å fjerne fine smykker for å holde det trygt. Hverdags harde kjemikalier kan skade fine smykker alvorlig, og noen ganger ødelegge dem uten reparasjon.

Hvis du kjøper et smykke til din kone, velg noe som sier kjærlighet. Det er så mange smykker som har en historie bak seg, som et uendelig bånd eller klemmer og kysser. Elementer som kalles «for alltid», vanligvis med diamanter, vil vise henne at du vil tilbringe resten av livet med henne. Vakker!

Hvis du kjøper smykkene dine fra en pantelager, må du sjekke deres kvalifikasjoner. Finn ut om de har erfaring med juveler, sertifiseringer, eller om de jobber med gemologer. En pantebutikk som jobber med disse varene regelmessig, bør være kvalifisert til å vurdere og selge smykker til riktig pris.

Et morsomt håndverk for bryllupet ditt er å lage dine egne smykker. Det er veldig enkelt, og det gir deg muligheten til å tilpasse varene akkurat slik du ønsker. Til bryllupet mitt brukte jeg forskjellige nyanser av lilla perler og Swarovski-krystaller for å lage alle smykkene mine og datteren min også. Det var fantastisk OG rimelig!

For å lage en slankere kroppssilhouette med smykker, velg stykker som dingler. Hangende stykker er umiddelbart iøynefallende, og vil skape en illusjon av et lengre, slankere utseende. Fokuser spesielt på området du vil slanke deg. For å få et slankere ansikt, prøv å dingle øreringer. Et langt halskjede med hengende sjarm kan gjøre at den øvre halvdelen av kroppen din ser mye tynnere ut.

For å skape et mote fremoverblikk på et budsjett, prøv å kjøpe vintage smykker. Smykketrender er sykliske, og stilige smykker kan ofte bli funnet billig i butikkbutikker. Ta deg tid til å sortere gjennom de gamle smykkene i de lokale bruktbutikkene og loppemarkedene. Du vil sannsynligvis finne noen flotte brikker til en lav pris.

Å utdanne deg selv er den enkleste måten å unngå problemer. Som det ble diskutert i artikkelen, kan du kaste bort tid med informasjon som ikke gjelder deg. Fremover, husk disse fantastiske smykketipsene, og du kan være trygg på at informasjonen du har er den aller beste.

Smykker: Stor Kunnskap