Her Er En Rask Leksjon Om Smykkerverdenen

Du vil vite de beste tipsene og triksene for å få smykkene dine til å se best ut. Du har gjort alt du kan, men du ender fortsatt med flekkete, ripete eller misfargede smykker. Følg ekspertipsene i denne artikkelen for å holde smykkene dine vakre.

Hvis du handler umerkede sterlingsølvsmykker, ta med deg en magnet. Magneter tiltrekker seg ikke-edle metaller, og du kan bruke dette faktum til å oppdage forfalskninger. Du kan generelt si ekte sterlingsølv med sitt stempel, som vil se ut som «.925 ster.» Hvis sølvet ditt ikke er merket, kan det være fordi det ikke er ekte!

Prøv å holde tritt med smykker. Som med mote, følger smykker også sesongens trender, og du kan finne en stil- og fargekombinasjon som er riktig for deg. Du kan til og med finne spesialvarer som følger med klesstykker i din egen personlige garderobe. Mulighetene og kombinasjonene er uendelige.

Det er to typer kategorier som smykker faller inn under. Fine smykker er smykker laget av sølv, gull eller platina og er kombinert med alle dyrebare eller halvedle edelstener. Smykker klassifisert som kostyme er enhver form for smykker laget av billige metaller som bare inneholder en sølv- eller gulloverflate, samt syntetiske eller plastiske «edelstener». Begge kategoriene har sine fordeler og ulemper, og det avhenger virkelig av personlig smak og budsjett som hjelper med å bestemme hvilket du skal kjøpe.

Å kjøpe brukte smykker kan være en fin måte å utvide alternativene uten å bruke mye penger. Se etter eiendom salg eller yard salg. Avhengig av hvor du bor, kan prisene være lavere enn antikvitetsbutikker (som bruker navnet «antikke» for å belaste litt mer). Det å surfe personlig kan være en morsom måte å finne ting du kanskje ikke hadde tenkt å lete etter.

Når du kjøper eller selger smykker, bør du vurdere å se på spesialiserte pantebutikker. Disse butikkene kommer til å ha enkeltpersoner som vet hva de snakker om. De vil være i stand til å vurdere den omtrentlige verdien av smykkene mye mer nøyaktig enn en typisk pantebutikk, slik at du får ro i sjelen ved salg eller kjøp.

Hvilken smykkestil du velger til bryllupet ditt, bør påvirkes av stilen på kjolen din. Hvis du har en høy hals, kan du gi avkall på et halskjede og i stedet ha drop øreringer med mye glitrende. Lange ermer vil vanligvis bety at du ikke vil bruke et armbånd.

Når du kjøper smykker som er unike, bør du vurdere å prøve å kjøpe så mye av et komplett sett du kan. Med unike stykker kan det være vanskelig å finne andre smykker som er komplementære. Å kjøpe et komplett sett med unike smykker gjør det også enkelt å gi hver del av settet som en egen gave over tid.

Oppsummert vil du vite hvorfor smykkene dine ikke ser like bra ut som den dagen du kjøpte dem til tross for all omsorg du har gjort for det. Forhåpentligvis lærte du ikke bare hvorfor dette skjedde, men også hvordan du kan forhindre det i fremtiden.

Smykker: Stor Kunnskap